Wie zijn wij ?

Toen we enkele jaren geleden onze beroepscarrière wat terugschroefden zodat we wat meer konden gaan genieten van al het moois dat het leven kan bieden, rijpte het plan om Spanje te gaan verkennen. 

Gezondheidsomstandigheden zorgden ervoor dat wij net deze streek eruitpikten. 

Wij, een koppel vijftigers uit het Belgische West-Vlaanderen,  werden meteen verliefd op dit noordelijke deel van de Costa Blanca. We waren nog nooit in Spanje geweest , maar waren al een tijdje aan het uitkijken naar een plaats waar we zouden kunnen genieten van de winterzon.  Deze streek heeft, wat ons betreft alles! Het zonnige klimaat, de zandstranden, de ruige baaitjes, de bergen met fantastische wandelpaden en fietsroutes, de watersportmogelijkheden, de gezellige bars en restaurantjes, de folkloristische feesten,  te veel om op te noemen.  Het heeft ertoe geleid dat wij bij ons eerste bezoek al zijn overgegaan tot de koop van onze vakantiewoning in 2022.  

We hechten veel belang aan rust en privacy en hebben ons pareltje gevonden op een heuvel in Calpe. De naam voor onze 'Casa Emrosi' is samengeteld uit de eerste twee letters van de voornamen van onze kinderen. 

Het prachtig uitzicht vanuit het huis en bij het zwembad, de rustige ligging zonder inkijk van buren en de nabijheid van het levendige Calpe, de idyllische baaitjes van Benissa, het mondaine Moraira, de gezellige Vall de Pop- vallei beantwoordde volledig aan onze Sueño español (Spaanse droom ;-). 


We hopen om hier enkele keren per jaar te kunnen vertoeven en op latere (pensioen)leeftijd misschien ook enkele maanden te overwinteren. 

De vrije periodes, die willen we graag gaan verhuren. Onze verhuurlicentie hebben we reeds bekomen  en de woning is klaar om de gasten comfortabel te kunnen ontvangen. 

We hebben hier al enige ervaring mee, want we verhuren reeds enkele jaren met succes  ons vakantieverblijf  La Floresta in Mouzaive, de Ardennen.  Neem gerust een kijkje op onze website www.lafloresta.jouwweb.be om de recensies te bekijken.  Op Airbnb hebben we de status van superhost met een rating van 4,8 sterren op 5. 

 

We streven ernaar om een gezellig nestje aan te bieden, om het continu te verbeteren en om onze gasten een optimale combi van rust en comfort te bieden. Een ding is zeker, je komt herboren terug !